Etusivu>fi>Päiväkirja
 • Kesätyötä tarjolla

  14.4.2021

  Etsimme kesätyöntekijöitä kaupalle sekä ravintolaan. Täytä rekrylomake!

  Lue lisää ›

 • Rospuuttoaika on täällä

  6.4.2021

  Talvisesonki alkaa olla pulkassa. Nyt tehdään huoltohommia ja odotetaan että jää sulaa. Aloitamme melonta- ja veneilykauden heti kun se on mahdollista.

  Lue lisää ›

 • Hyvää pääsiäistä!

  3.4.2021

  Viralliset reittimerkit on kerätty pois jäältä. Vielä jää kantaa kävellä tai potkutella Linnansaareen. Kelkkareitin urat näkyy vielä hyvin, liikkuminen jäällä omalla vastuulla. Yöpakkasten jälkeen pinta kantaa hyvin mutta päivän mittaan jää pehmenee.

  Lue lisää ›

 • Pääsiäisen ohjelma

  31.3.2021

  Kauppa ja vuokraamo on auki to-su klo 9-17. Maanantaina suljettu. Hyviä yöpakkasia on luvassa mikä tarkoittaa että aamuisin jää kantaa hyvin kävellä, potkutella tai hiihtää. Päivän aikana pinta pehmenee ja upottaa. Oravin vuokraamosta voi vuokrata pilkkivälineitä, potkureita, suksia ja lumikenkiä. Ravintola Ruukinrannassa paistetaan take away pizzaa lauantaina ja sunnuntaina. Karin lihatiskissa on myynnissä tuoretta karitsaa ja grilliherkkuja.

  Lue lisää ›

 • Talviohjelmat pyörii vielä Porokylässä

  28.3.2021

  Metsäreittien lumitilanne on vielä hyvä. Porosalmen Porokylässä järjestämme edelleen poro-ohjelmia ja kelkkasafareita päivittäin pääsiäisen yli.

  Lue lisää ›

 • Hanki kantaa aamulla

  26.3.2021

  Jos haluaa hiihtää jäällä kannattaa lähteä aikaisin aamulla yöpakkasen jälkeen. Päivän mittaan pinta sulaa ja pehmenee. Oravin metsälatu (3.7km) on kunnostettu ja sitä pääsee hiihtämään, mutta aamusta on paras aika ennen lumen pehmentymistä. Nyt on myös pilkkisää parhaimmillaan. Huomenna lauantaina järjestämme ilmaisen pilkkikoulun klo 14-17. Vielä on pari paikkaa vapaana. Ilmoittaudu mukaan oravi@saimaaholiday.net

  Lue lisää ›

 • Hiihtokelit jatkuu

  25.3.2021

  Tälle päivälle luvattu joka +6 mutta lumitilanne on edelleen hyvä. Vielä pääsee hiihtämään ja Porokylässä järjestämme opastettuja kelkkasafareita. Luistelemaan ei nyt pääse koska jäällä on reilusti lunta.

  Lue lisää ›

 • Tänään on hiihtopäivä

  23.3.2021

  Tänään on hyvä hiihtopäivä, luistelureitti on edelleen suljettu. Tänään n. klo 11-12 aikoihin jäänmurtajaa avaa laivaväylän, jonka jälkeen ei talvivaellusreittiä pääse enää tällä talvikaudella kävelemään, hiihtämään tai kelkkailemaan Oravista Järvisydämeen saakka.

  Lue lisää ›

 • Luistelureitti Oravi-Linnansaari on suljettu, perinteisen hiihtolatu on auki

  22.3.2021

  Luistelureitti on välillä Oravi-Linnansaari on suljettu toistaiseksi. Eilen illalla vettä nousi jäälle ja lisäksi lunta tuprutti vielä paljon päälle. Tälle viikolle on luvassa lämmintä säätä (jopa +6 astetta). Ilmoitamme heti leudon jakson jälkeen jos/kun reitti saadaan auki. Perinteisen latua pääsee kuitenkin hiihtämään Linnansaareen.

  Lue lisää ›

 • Luistelureitti Oravi-Linnansaari on auki tänään

  21.3.2021

  Reitti Oravista Linnansaareen on aurattu aamulla. Savonselällä on jo noussut vähän vettä luistelureitille niin kannattaa lähteä luistelemaan heti aamusta. Perinteinen hiihtolatu Oravista Linnansaaareen on hyvässä kunnossa. Myös Oravin metsälatu on hyvässä kunnossa. Kyläkauppa ja vuokraamo on auki klo 9-17.

  Lue lisää ›

Edellinen 1 2 3 ... 36 37 38Seuraava

HUOM: Linnansaaren talvivaellusreitillä on joinakin talvina mahtavat luisteluolosuhteet ja joinakin lumitalvina loistavat lumiliikuntaolosuhteet (hiihto, lumikenkäily). Luistelureitti avataan silloin kun olosuhteet antavat siihen mahdollisuuden. Tällä sivulla löytyy talvikaudella ajantasaista tietoa jäätilanteesta.

Instagram @oravivillage
© SaimaaHoliday 2021