Etusivu>fi>Päiväkirja

Oravin päiväkirja

Tällä sivulla löytyy talvikaudella ajantasaista tietoa jäätilanteesta sekä luistelupäiväkirja. Linnansaaren talvivaellusreitillä on joinakin talvina mahtavat luisteluolosuhteet ja joinakin lumitalvina loistavat lumiliikuntaolosuhteet (hiihto, lumikenkäily). Luistelureitti avataan silloin kun olosuhteet antavat siihen mahdollisuuden. Kesäisin päiväkirjasta pääsee lukemaan kuulumisia järveltä!
Lue kaikki uudet sekä vanhat päivitykset täältä ›
3.3.2024 10:00

Arviomme mukaan keskiviikosta alkaen pääsee taas luistelemaan

Pientä pakkasta pitelee ja pinta jäätyy hitaasti, arviomme mukaan keskiviikosta alkaen luistelureitti on jäätynyt umpeen koko matkalta Oravi-Linnansaari-Järvisydän. Siihen mennessä suosittelemme kävelyä tai pyöräilyä vaellusreitillä. Kauppa ja kahvila on auki su klo 10-15, arkena klo 9-17

2.3.2024 9:00

Talvivaellusreitti on auki, mutta luistelureitti on vielä suljettu

Vielä ei ole ollut tarpeeksi kovaa pakkasta, jotta luistelureitti olisi kauttaaltaan jäätynyt kantavaksi. Luistelureitti on siis edelleen suljettu eikä sinne saa mennä tekemään jälkiä. Punaisilla kepeillä merkattua talvivaellusreittiä pääsee kävelemään Savonselän järvikodalle tai Linnansaareen. Talvivaellusreitillä ei ole reittimaksua. Oravin välinevuokraamo ja kauppa-kahvila on auki klo 9-17. Yleiset saunavuorot Oravin rantasaunassa tänään poikkeuksellisesti saunassa nro 1 (klo 15-16 naisten vuoro ja klo 16-17 miesten vuoro). Saunamaksu on 7€/hlö ja sen voi maksaa vastaanottoon. Linnansaaren kahvila ei ole auki tänä viikonloppuna.

Seuraa meitä Instagramissa @oravivillage
Seuraa meitä Instagramissa @oravivillage
© SaimaaHoliday 2024