Etusivu>fi>Päiväkirja
 • Jääreitti on suljettu

  25.1.2021

  Jääreitti joudutaankin pitämään suljettuna tänään, jäällä on reilusti vettä.

  Lue lisää ›

 • Reitti saatiin auki jo sunnuntaina iltapäivällä

  24.1.2021

  Tänään on aurattu Oravi-Linnansaari-laivaväylä noin 10 km. Muutamassa paikassa on reilusti vettä/ sohjoa tai epätasaisuuksia jäällä. Pääosin on kuitenkin hyvä luistelujää. Kävin iltapäivälenkillä luistelemassa Oravista LInnansaareen ja takaisin ja luistelu oli oikein nautinnollista sumuisessa säässä. Nyt sääennuste lupaa plusasteita vielä kolme päivää ja sen jälkeen pakastuu.

  Lue lisää ›

 • Maanantaina reittityö alkaa taas

  24.1.2021

  Päivitetään tilannetta taas huomenna. EDIT KLO 14.40. Reittimestarit saivat reitin auki nyt iltapäivällä. Päivitetään aamulla mikä on jään luistelukunto.

  Lue lisää ›

 • Ei luistelua tänään

  23.1.2021

  Tuli lisää lunta ja vettä nousee jäälle. Reitti ei ole auki.

  Lue lisää ›

 • Reitti Oravista Linnansaaren on auki tänään

  22.1.2021

  Yöllä on tupruttanut urakalla lunta, ja reittimestari on auraamassa Oravi- Linnansaari välistä jääreittiä puhtaaksi, valmista tulee lähempänä klo 13. Jään kunto on pysynyt samankaltaisena kuin aiempina päivinä, epätasaisuuksia löytyy paikoitellen. Pysy merkatulla jääreitillä. EDIT. klo 12.25 Reitti on aurattu Savonselälle saakka. Lunta on tuiskuttanut niin paljon, että aurauksessa Linnansaareen saakka menee oletettua pidempään.

  Lue lisää ›

 • Reitti Oravista Linnansaaren on auki tänään

  22.1.2021

  Yöllä on tupruttanut urakalla lunta, ja reittimestari on auraamassa Oravi- Linnansaari välistä jääreittiä puhtaaksi, valmista tulee lähempänä klo 12. Jään kunto on pysynyt samankaltaisena kuin aiempina päivinä, epätasaisuuksia löytyy paikoitellen. Pysy merkatulla jääreitillä.

  Lue lisää ›

 • Jääreitti on auki

  21.1.2021

  Reitti Oravista Linnansaareen on auki. Reitillä on ohut lumikerros (muutama sentti). Kalusto-ongelmien vuoksi reitti pitäisi saada aurattua puhtaaksi alkuiltapäiväksi. Suosittelemme edelleen potkuria, koska jäässä on epätasaisuuksia joita ei vielä ole voitu höylätä.

  Lue lisää ›

 • Reitti Oravista Linnansaareen ja laivaväylälle avataan tänään

  20.1.2021

  Reitti Oravista Linnansaareen ja aina laivaväylälle saakka on auki tänään. Kokonaismatka n. 9km. Jäätä reitillä on 15-27cm. Yön aikana on satanut hieman lunta ja reitti aurataan aamupäivästä. Reitin pitäisi olla aurattu klo 12 mennessä. Potkurilla pääsee liikkumaan jääreitillä parhaiten. Jäässä on vielä jonkun verran epätasaisuuksia, koska reittiä ei ole vielä pystytty höyläämään. Ilmoitamme heti kun reitti päästään höyläämään.

  Lue lisää ›

 • Reitti Oravi-Linnansaari-Laivaväylä aukaistu

  19.1.2021

  Nyt on noin 10 km (yhteen suuntaan) aurattu mönkijällä. Reitillä voi luistella mutta paikoittain on röpelöinen pinta mitä vaatii höyläystä. Vielä ei voinut mennä jäälle painavan höylän kanssa mutta toivottavasti huomenna pääsee jo höyläämään. Laivaväylällä ajaa vielä laivoja niin siitä ei pääse yli.

  Lue lisää ›

 • Vähän matkaa saatiin reitti auki

  18.1.2021

  Tänään on avattu jääreitti Oravista Issakkaan noin 1.5 km ja sillä pätkällä voi luistella. Huomenna työ jatkuu. Tarkoitus on saada reitti Oravista Linnansaareen auki tällä viikolla.

  Lue lisää ›

Edellinen 1 2 3 ... 31 32 33Seuraava
© SaimaaHoliday 2021