Etusivu>fi>Majoitus>Ekohostelli Linnansaaressa
Kiireetöntä nautiskelua

Linnansaaren pääsaarella, Sammakkonimen leirintäalueella sijaitseva Ekohostelli on keskellä kauneintaSPH2024_green_200 px.jpg

Luonto_Liitto_suosittelee_logo-343x485-72dpi (2).jpg

Saimaata. Hostellissa on viisi hirsiaittaa. Aitat ovat kesäkäytössä ja niiden varustuksena on kaksi kerrossänkyä, pöytä ja penkit. Yhteisessä käytössä leirintäalueelta löytyvät grillikatos, ulkokeittiö, tulipaikka, huussit, kaivo ja varaussauna.

Aitat sijaitsevat keskellä niittyä. Linnunlaulusta, aamukasteesta ja kiireettömistä hetkistä kauniissa luonnossa pääset nauttimaan, vaikka juoden aamukahvia aitan portailla. Saaren luontopolut lähtevät aivan aittojen takaa, samoin kuin polku Linnansaaren torpalle. Kahvilasta voi vuokrata kanootteja, soutuveneitä tai ostaa eväät luontoretkelle.

Esteettömyys: Linnansaaren Sammakkoniemen leirintäalueen grillikatos, ulkokeittiö, tulipaikka, huussit ja kaikki laiturit ovat esteettömiä. Lisäksi ekohostellin hirsiaittaan on saatavissa ramppi.HI-Finland-logo-web-small.jpg

Sammakkoniemen leirintäalueella voi myös yöpyä Tentsile puuteltassa.
Lue lisää Tentsile Ecocampista ja varaa yö puussa

Myös lemmikit ovat tervetulleita saareen. Lue täältä ohjeet jos matkustat lemmikin kanssa.

Saareen voit tulla omalla veneellä/kanootilla tai vuokrata Oravista. Oravista kulkee myös venetaksi ja reittivene saareen. Katso veneaikataulu tästä.

Liikutko polkupyörällä? Saaren luontopolut ovat haastavia pyöräilyyn mutta Oraviin saavut helposti polkupyörällä ja sinne voi jättää polkupyörän saarivierailun ajaksi. Katso Oravin palvelut pyöräilijälle.

Puhdas vesi ja monipuolinen järviluonto on meille elinehto. Toivomme että kaikki vesilläliikkujat sekä rannoilla asuvat kunnioittavat luontoa ja toimivat vastuullisesti.  Tutustu vastuullisen vesiretkeilijän oppaaseen ja retkiettiin tässä.

Katso Linnansaaren tapahtumat tässä.

© SaimaaHoliday 2024