Etusivu>fi>Majoitus>Kanava Resort
Kanava Resort - avattu vuonna 2023
CLT-massiivipuulevystä valmistetut loma-asunnot sijaitsevat Puistoniemellä, Oravin kanavan eteläpäässä.

Laadukkailla materiaaleilla sisustettujen mökkien seinänkorkuisista ikkunoista aukeaa näkymä kohti Oravin kanavaa, puhdasta Saimaata sekä Linnansaaren kansallispuistoa. Jokaisesta vuokramökistä on upea näkymä järvelle. Valoisat ja tilavat loma-asunnot sopivat majoitukseltaan laatua ja luonnonläheisyyttä kaipaaville matkailijoille täydellisesti.

82 m² | 4+2 hlöPohjapiirrosOravi_pieni.jpg

  • tupakeittiö, ruokailu- ja oleskelutila
  • kaksi makuuhuonetta
  • vuodesohva olohuoneessa
  • kaksi kylpyhuonetta
  • takka
  • sauna
  • suojaisa terassi
Varustelu ja lisätietoa

Alueella sijaitsee yhdeksän identtistä mökkiä/ huvilaa, joista jokaisesta on näkymä järvelle. Huviloilta on Saimaan rantaan lyhyt matka. Uimaan pääsee yhteislaiturilta. Ranta on matala ja hiekkapohjainen

 Jokaisessa huvilassa on tupakeittiö-, ruokailu- ja oleskelutila, kaksi makuuhuonetta (joiden yhteydessä on wc ja suihkutilat) ja sähkölämmitteinen sauna. Oleskelutilan yhteydessä on takka. Huvilan ns. sisäpihalla on suojaisa terassi järvinäkymin. Kulku terassille on oleskelu- ja saunatiloista.

Makuuhuoneissa on parivuoteet (pienemmässä huoneessa vuoteet erotettavissa) ja vuodepaikkoja on neljä. Lisävuoteena kahdelle henkilölle toimii oleskelutilan vuodesohva ja pienelle lapselle on matkasänky (sisältyy patja ja suojalakana, ei sisällä vuode- ja liinavaatteita). Lisävuoteen ja matkasängyn tarve on ilmoitettava varauksen yhteydessä.

Vuokraan sisältyy liinavaatteet sekä kylpy- ja käsipyyhkeet neljälle majoittujalle. Lisävuoteen liinavaatteista ja pyyhkeistä veloitus on 30 €/henkilö. Loppusiivous sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat sallittuja 100 euron korvausta (lisäsiivous) vastaan huviloissa 8-10. Lemmikin tuomisesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä. 

Autoille on yhteinen pysäköintialue, jossa on sähköauton latausmahdollisuus neljälle autolle kerrallaan. Sähkö sisältyy vuokraan. Autolla voi ajaa huvilan lähelle kuorman purkamista ja lastaamista varten, mutta muutoin autot on pysäköitävä merkityille paikoille ja pelastustie pidettävä avoinna.

VARUSTELU

Tupakeittiöstä löytyy mm. astianpesukone, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, uuni, induktioliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja ruokailuvälineet kahdeksalle hengelle

Huvilan varustukseen kuuluvat myös TV, langaton internetyhteys, hiustenkuivaaja ja siivousvälineet

Syöttötuoli, potta ja matkavuode sisältyvät vuokraan, mutta niiden tarpeesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä. Lapsille löytyy myös pulkkia

Polttopuut sisältyvät vuokraan

Pyykinpesukone ja välinevarasto löytyvät alueen huoltorakennuksesta

Terassilla on sähkögrilli (käytössä vain kesäaikana).

Piha- ja rantavalaistus

Huvila lämpenee ilmalämpöpumpulla ja ilmanvaihto on koneellinen. Sähköinen palovaroitusjärjestelmä

OSOITE
Puistoniementie 8, 58130 ORAVI

ALUEKARTTA

 
alue-Oravi4.jpg

© SaimaaHoliday 2024