Tallusniemen huvila

Kaikissa huviloissa on 4 makuuhuonetta omalla kylpyhuoneella, täysin varusteltu keittiö, tilava ruokailu/ olohuone sekä saunat sisällä ja ulkona. Kaikissa huviloissa on oma rauhallinen ranta, laituri, tulipaikka sekä kalanperkaus pöytä aivan kalavesien äärellä. Katso 360° virtual tour Tallusniemen huvilassa.

Tallusniemi on kapea, Saimaan ympäröimä niemi joka sijaitsee n.12 km Oravin kylältä. Niemi on erittäin rauhallinen ja siellä sijaitsee ainoastaan huvilat palveluineen. Opastetuille järvisafareille sekä kalaretkille opas noutaa teidät suoraan huvilan omalta laiturilta. Linnansaaren kansallispuiston venekuljetukset sekä talvivaellusreitti lähtevät Oravista, josta voit myös vuokrata retkeilyvälineitä ympäri vuoden. Täällä voit asua mukavasti lähellä luontoa, saunoa rantasaunassa ja pulahtaa uimaan omalta laiturilta. Metsä ja kalaisat vedet odottavat oven takana ja alueella on myös hiekkaranta ja leikkikenttä. Huvilat kartalla.pdf

Ekologiset arvot ovat meille tärkeitä. Huvilat lämmitetään maalämmöllä ja niissä on aurinkopaneelit. Kierrätämme myös jätteet, roska-astiat löytyvät huviloilta.

Esteettömyys: Huvilan alakerrassa pääsee liikkumaan esteettömästi (saunan yhteydessä olevaan suihkutilaan ovi on kapea), huvilaan on saatavilla myös siirrettävä ramppi. Huvilassa on tilava makuuhuone, jonka yhteydessä on oma wc. Joidenkin huviloiden rantaan pääsee tasaista ja loivaa polkua pitkin. Myyntipalvelusta saat tarvittaessa mittatietoja sekä kuvia, jotta voit arvioida sopiiko kyseinen huvilatyyppi juuri sinulle. Tarkista saatavuus myyntipalvelusta ennen varauksen tekoa!

Lisätiedot:

Makuuhuoneita: 4
Vuodepaikkoja: 8 + 2 lisävuodetta + lastensänky. Kahdessa sviittihuoneessa oma terassi.
WC: 5 kpl
Suihkut: 4 kpl

Sauna: päärakennuksessa tilava sähkösauna järvinäköalalla
Rantasauna: perinteisen puulämmitteisen rantasaunan käyttö sisältyy hintaan 1.5.-15.10 välisenä aikana, ei talvikäyttöä.

Varusteet: takka, TV, DVD-soitin, astianpesukone, täysin varusteltu keittiö ja astiasto 12 hengelle, sähköuuni, mikro, pyykinpesukone, kuivauskaappi, jääkaappi, pakastin, autokatos, varasto, kalankäsittelypöytä. Langaton Internet ja satelliitti TV, Chromecast. Huvilalla on myös aloituspakkaukset wc- ja talouspaperia. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. varusteluettelo tallusniemi.pdf

Ranta: oma moreeni ranta, laituri, nuotiopaikka ja soutuvene.

Muut palvelut: huviloiden yhteydessä lasten leikkikenttä ja hiekkaranta. Lähellä hyvät kalastusvedet. Catering palvelut ja opastetut retket. Internet ja satelliittikanavat.

Lemmikit ovat myös tervetulleita huvilalle. Lemmikeistä perimme 30€ siivousmaksun/ lemmikki.

Extrat:

Petaus: 5€/ sänky
Toinen lastensänky: 25€
Toinen syöttötuoli: 15€

Aikaisempi saapuminen: ilmainen, mikäli majoitus on vapaana
Myöhäisempi majoituksen luovutus: klo 14 saakka 50€, klo 15 saakka 100€, klo 16 saakka 150€.
Aikaisempi saapuminen ja myöhäinen lähteminen riippuvat aina majoituksen varaustilanteesta. Kysy mahdollisuutta vastaanotosta.


Sisäänkirjautuminen: 16:00
Uloskirjautuminen: 12:00
Koko (neliöt): 182 m2
Aikuisten maksimimäärä: 10


Tallusniemen huvilat sijaitsevat 12km Oravista (lähin kauppa)

Tervetuloa Saimaan rannalle!

Hinnat näkyy verkkokaupassa, linkki alhaalla. Kysymyksiä? Soita 044-2747078

© SaimaaHoliday 2024