TILAVAT HUVILAT KAUNIILLA JÄRVIMAISEMILLA

Omassa huvilassa vietät lomaa koko perheen tai kaveriporukan kanssa. Saimaa ja Linnansaaren kansallispuisto tarjoavat kesän ikimuistoisimmat elämykset. Kaikista huviloistamme löytyy sauna, oma ranta sekä soutuvene.

 

ORAVIN HUVILAT

Oravin huvilat sijaitsevat lähimpänä Oravin kylän palveluita. Kesällä kävelet hetkessä ravintolaan ja vuokraamoon. Oravin huviloiden parhaita puolia on erillinen sauna-osasto, tilavasta saunasta tähystät järvelle ja mieli saa levätä. Oravin huviloissa on neljä makuuhuonetta mutta halutessasi voit vuokrata huvilan myös vain neljälle hengelle jolloin käytössänne on kaksi makuuhuonetta.

KARTANOHUVILAT

Tilavat 15 hengen kartanohuvilat majoittavat isommankin porukan. Pihasta löytyy myös kesäaitta johon voi majoittua lisää väkeä. Kartanohuviloiden rannasta löytyy puulämmitteinen sauna ja palju, eli kaikki mitä mökkeilyyn tarvitaan!

TALLUSNIEMEN HUVILAT

Tallusniemen huvilat sijaitsevat nimensä mukaisesti kapeassa Saimaan ympäröimässä niemessä. Huvilan suurista ikkunoista avautuu upea maisema järvelle. Tallusniemestä löytyy myös tilavin huvilamme Grand Villa, johon mahtuu jopa 16 henkilöä.

VILLA KOLOVESI

Käköveden rannalta Enonkoskelta löytyy Villa Kolovesi, aivan Koloveden kansallispuiston kupeesta. Tämä mökki sijaitsee kaukana sivistyksessä joten rauha on taattu. Villa Kolovesi on täydellinen tukikohta jos haluat meloa Koloveden muinaisissa maisemissa ja majoittua mukavasti.

Tutustu alta huviloihin ja tee varaus edullisemmin verkkokaupasta! Huviloiden sijainnin näet alla olevasta kartasta.

Tervetuloa Oraviin!

© SaimaaHoliday 2024