• Kanava resortissa avoimet ovet lauantaina

  18.5.2023

  Lauantaina 20.5. pääsee tutustumaan uuteen Kanava resortiin Oravin Puistoniemessä. Huvilassa nro 7. on esittelijä paikalla klo 10-12

  Lue lisää ›

 • Norpparetket täydessä käynnissä

  10.5.2023

  Tänä vuonna aloitettiin norpparetkien tekeminen 4.5. heti kun Haukivesi oli sula. Kauden alussa löytyy yleensä norppia jäälauttojen päältä. Tänään oli ensimmäinen päivä kun ei enää ollut jäätä missään ja kaikki norpat löytyivät lepokivien päältä. Olethan huomannut että äitienpäivänä tehdään myös norpparisteily isommalla paatilla? Tutustu äitienpäivän ohjelmaan tapahtumasivulla.

  Lue lisää ›

 • kolovesi 5.5.2023.jpg

  Myös Kolovesi on nyt sula

  7.5.2023

  Tulevalla viikolla laitamme vuokrauspiste kuntoon ja kanootiti sekä kajakit ovat varattavissa verkkokaupassa 12.5. alkaen. Ilmakuva Kolovedeltä on otettu perjantaina 5.5.

  Lue lisää ›

 • Haukivesi on nyt sula

  4.5.2023

  Haukivesi on nyt myös pääosin sula. Tänään järjestetään myös ensimmäiset norppasafarit.

  Lue lisää ›

 • Jäät lähti Joutenvedeltä 1.5.

  2.5.2023

  Nyt pääsee melomaan ja veneilemään Oravin pohjoispuolella. Haukivedellä on vielä jäätä mutta nyt ei mene enää monta päivää kunnes sekin sulaa.

  Lue lisää ›

 • Kevät etenee nyt vauhdikkaasti - ensi viikonloppuna avataan kesäravintola

  22.4.2023

  Täällä on vielä lunta maassa monesa paikassa ja järvi jäässä mutta kaikki etelärannat ovat sulat, muuttolinnut ovat saapuneet ja jää on niin heikko että sinne ei ole enää asiaa. Ensi viikolla alkaa ohjelmapalveluiden kevätmuutto, eli talvivarusteet siirtyy varastoon ja otetaan esiin vesiretkeilyvarusteet. Ensi viikonloppuna avataan taas Ravintola Ruukinranta ja pidetään ovet auki syyskuun loppupuolelle. Siitä kesäsesonki lähtee käyntiin.

  Lue lisää ›

 • Olemme auki pääsiäissunnuntaina!

  8.4.2023

  Tarkistamme jätilanteen vielä aamulla. Voipi olla että jää pehmenee vielä aikaisemmin kuin lauantaina koska nyt ei ole enää hyviä yöpakkasia luvassa. Välinevuokraamo ja kauppa on auki sunnuntaina klo 8-17 ja ravintolan keittiö on auki klo 12-16. Linnansaaren lettukahvila ei ole enää auki tänä talvena. EDIT AAMULLA: jään pinta petti useammassa kohdassa jo ennen klo 7 aamulla. Suositellaan potkuria, suksia, polkupyörä tai kävely jäällä. Jäällä ei ole latua mutta merkatun reitin vieressä voi hyvin hiihtä ilman latua. Varsinkin luistelutyylillä suksi luistaa hienosti. Maanantaina vietämme sitten itse pääsiäislomaa ja silloin kauppa on suljettu.

  Lue lisää ›

 • Pääsiäinen

  6.4.2023

  Koko luistelureitti Oravi-Linnansaari-Järvisydän pysyy auki pääsiäisenä ja jää on vielä vahva. Jää on luistelukunnossa aamupäivisin mutta noin klo 13 aikaan pinta pehmenee. Vaellusreitillä voi kävellä ja hiihtää läpi päivän vaikka pinta upottaa. Oravin vuokraamo on auki pe ja la klo 8-17 ja su klo 9-17. Linnasnaaren lettukahvila on auki pe ja la klo 9-13. HUOM LETTUKAHVILASSA KÄY VAAN KÄTEINEN Ravintola Ruukinrannan keittiö on auki pe-su klo 12-17. EDIT: PITKÄPERJANTAINA KEITTIÖ AUKI KLO 20 SAAKKA ASIAKKAIDEN PYYNNÖSTÄ

  Lue lisää ›

 • Aamupäivällä luistelemaan

  6.4.2023

  Luistelureitti Oravi-Linnansaari-Järvisydän on auki, nyt on hienot luisteluolosuhteet. Luistelemaan tulisi ehdottomasti lähteä aamupäivällä, koska jää pehmenee auringon vaikutuksesta iltapäivän aikana. Aamupäivästä vedetään myös perinteinen hiihtolatu Oravista Linnansaareen. Oravin välinevuokraamo ja kahvila ovat auki klo 9-17. LUISTELUREITTI SULJETAAN KOKONAAN ILTAISIN JOTTA PEHMEÄÄN JÄÄHÄN EI TULE PAHOJA JÄLKIÄ. ILLALLA LIIKKUMINEN SALLITTU VAIN KÄVELYREITILLÄ JA HIIHTOLADULLA. NÄIN VARMISTETAAN ETTÄ JÄÄN PINTA PYSYY SILEÄNÄ JA LUISTELUKUNNOSSA.

  Lue lisää ›

 • Koko luistelureitti Oravista Järvisydämeen on taas auki!

  5.4.2023

  Luistelureittiä pääsee luistelemaan nyt Oravista Linnansaareen, pyrimme saamaan tämän päivän aikana reitin auki Järvisydämeen saakka. Tiedotamme kun myös Linnansaari-Järvisydän osuus on saatu auki. Luistelemaan kannattaa lähteä aikaisin aamulla, koska aurinko pehmentää jään pintaa iltapäivää kohden. Oravin välinevuokraamo on auki klo 9-17. EDIT. Luistelureitti on saatu avattua ja höylättyä Järvisydämeen saakka. Nyt pitkästä aikaa avattu uusi osuus Linnansaari ja Pikku-Lappi väli on luisteltavassa kunnossa, jatkamme kyseisen reitin osan huoltoa saadaksemme siitä niin hyvän kuin mahdollista.

  Lue lisää ›

Edellinen 1 2 3 ... 41 42 43Seuraava
© SaimaaHoliday 2023