Etusivu>fi>Päiväkirja

Oravin päiväkirja

Tällä sivulla löytyy talvikaudella ajantasaista tietoa jäätilanteesta sekä luistelupäiväkirja. Linnansaaren talvivaellusreitillä on joinakin talvina mahtavat luisteluolosuhteet ja joinakin lumitalvina loistavat lumiliikuntaolosuhteet (hiihto, lumikenkäily). Luistelureitti avataan silloin kun olosuhteet antavat siihen mahdollisuuden. Kesäisin päiväkirjasta pääsee lukemaan kuulumisia järveltä!
Lue kaikki uudet sekä vanhat päivitykset täältä ›
18.4.2024 15:00

Earth Day 2024: Uusiutuvan toivon päivä

Earth Day, tai Maan päivä, on vuosittain 22. huhtikuuta vietettävä teemapäivä, joka herättää meissä kaikissa kriittistä pohdintaa siitä, miten kohtelemme planeettaamme. Vuonna 2024 Earth Day keskittyy teemaan "Uusiutuva toivo", joka kannustaa yksilöitä, yhteisöjä ja hallituksia ottamaan konkreettisia askelia kohti kestävämpää tulevaisuutta. Earth Day sai alkunsa Yhdysvalloissa jo vuonna 1970, kun ympäristötietoisuutta haluttiin lisätä ja tuoda esille kasvavia huolia luonnon saastumisesta, luonnonvarojen tuhlaamisesta ja muista ympäristökriiseistä

4.4.2024 19:00

Huhtikuu ja rospuutto

Vappu Oravissa (002).png

Nyt on kaikki tavarat kerätty pois jäältä ja kohta alkaa oppaiden kevätloma ennen kesäkaden alkua. Oravin kesäkausi pyörähtää tänä vuonna käyntiin jo 26.4. kun Ravintola Ruukinrantaan saapuu kesätyöntekijät. Siitä alkaen ravintola on auki syyskuun loppuun saakka. Paljon tapahtumia on luvassa heti kauden alkuun. Vappuaattona 30.4. saamme nauttia pop- ja jazzmusiikista ja lauantaina 4.5. järjestetään Pohjoisen Saimaan karaokemestaruuden ensimmäinen osakilpailu Oravissa.

Seuraa meitä Instagramissa @oravivillage
Seuraa meitä Instagramissa @oravivillage
© SaimaaHoliday 2024