Etusivu>fi>Majoitus>Vuokramökit / huvilat
Varaa loma-asunto täältä!

Vuokramökkimme ovat aina laadukkaita, täysin varusteltuja ja omarantaisia loma-asuntoja Saimaan rannalla, tämän vuoksi kutsummekin niitä huviloiksi. Kaikista huviloistamme löytyvät saunat, suurimmasta osasta sisäsaunan lisäksi myös kesäkäytössä olevat puulämmitteiset ulkosaunat. Laituri, soutuvene ja tulipaikka kuuluvat myös jokaisen huvilan varustukseen. Opastetuille järviretkille (safarille, kalastamaan, norpparetkille, Järvikylpylään) opas noutaa teidät suoraan oman huvilanne laiturista (Villa Kolovesi vain melonta). Huviloiden sijainnit näet kartalta.

Mökkivaraukseen sisältyvät aina liinavaatteet, pyyhkeet, tulipuut, loppusiivous sekä aloituspakkaukset pesuaineista ja papereista. Huviloiden 360° virtuaaliesittelyt näette täältä!

Esteettömyys: Osa huviloistamme sopii liikuntarajoitteisille paremmin kuin toiset. Esteettömyyteen liittyvää tietoa löydät jokaisen huvilan kuvauksesta sekä ottamalla yhteyttä myyntipalveluun.

Varaukset voit tehdä suoraan verkkokaupasta, jolloin saat myös edullisimman hinnan. Kannattaa myös tarkastaa ajankohtaiset tarjoukset, linkki tarjouksiin alhaalla.. Mikäli et löydä vapaata huvilaa haluamillesi päiville verkkokaupasta, ota yhteyttä suoraan myyntipalveluun! Kaikki vapaat päivät eivät aina löydy verkkokaupasta. puh. 044-27 47 078 tai oravi(at)saimaaholiday.net.

Verkkokaupassa varaukset maksetaan heti. Jos haluat maksaa varauksen esim 2 erässä, voit tehdä varauksen myyntipalvelun kautta.

Avaimet on noudettavissa Oravin vastaanotosta  osoitteesta Kiramontie 27, 58130 Oravi.

KATSO KAUDEN MAJOITUSPAKETIT JA TARJOUKSET TARJOUSSIVULTA

Huom: Uudistamme verkkokauppaamme ja pahoiottelemme siitä johtuvat häiriöt. Jos varauskalenterissa ei ole saatavuutta tai et pääse tekemään varausta ota yhteyttä myyntipalveluumme!.

Tervetuloa Saimaan rannalle!

© SaimaaHoliday 2022