Iisi melontaloma -paketti 2 hengelle

Iisi melontaloma myynnissä: 7.6.-31.8.

Haluatko retkeillä ja meloa Saimaannorpan kotivesillä, upeassa Saimaan saaristossa, mutta palata yöksi mukavasti lakanoiden väliin?

Iisi melontaloma on juuri tätä. Päivisin melontaa, retkeilyä, aurinkoa ja upeita maisemia Linnansaaren kansallispuistossa ja Joutenvedellä. Illaksi takaisin Oraviin, jossa tukikohtana täysin varusteltu Oravi Apartments huoneisto. Iltasauna Oravin kanavan rannalla (yksityisvuoro). Oravissa ravintola Ruukinranta ja kyläkauppa. Melontakalustona kanootti + varusteet. Vastaanotosta reittisuunnittelu ja luontovinkit. Kahvila-aamiainen ravintola Ruukinrannassa.

Paketti sisältää: Majoituksen 2hh Oravi Apartments huoneistossa, aamiaiset ravintola Ruukinrannassa, kanootin (melat, pelastusliivit, tynnyrit ja vedenkestävän melontakartan), saunavuoro Oravin rantasaunassa 1h.

Hinta 2 hengelle: alk. 178€/ yö
Lisähenkilö: max 1 alle 12 v lapsi majoittuu samassa huoneessa lisävuoteella ja meloo samassa 3 hlön kanootissa. Hinta 30€/pv.

 

Mikäli tarvitset kyydin Savonlinnasta Oraviin, löydät lisätietoa hakupalvelustamme sekä aikataulut täältä. Hinta 17€/ hlö/ suunta.

HUOM. Varatessasi melontapaketin verkkokaupasta, valitse oikeat päivämäärät ja öiden määrä (paketin voi varata max. 2 yöksi).

 

Tervetuloa Saimaan rannalle!

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Tarkista saatavuus
VARAA
© SaimaaHoliday 2024