Etusivu>fi>Majoitus>Hotellimajoitus
Aktiivisen liikkujan huoneistohotelli

Oravi Apartments huoneistohotelli sijaitsee Oravin kylällä, ravintolan, venesataman ja luontoaktiviteettien välittömässä läheisyydessä. Hotelli valmistui vuonna 2008 ja siinä on 4 perhehuoneistoa sekä 13 studiota. Perhehuoneistot ovat varustettu erillisillä makuuhuoneilla ja soveltuvat 2-4 hengelle. Studiot ovat 1-2 hengelle (+ 1-2 lisävuoteelle).

Hotelli on varusteltu erityisesti retkeilijöitä varten ja siellä on mukava asua, vaikka vähän pidempäänkin. Jokaisessa huoneessa on WC, suihku, hiustenkuivaaja, minikeittiö (keittolevy, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi, tiskiallas, astiasto), TV ja vaatteiden kuivauskaappi.

Hotellin päädyssä on sauna ja kokoustila. Hotellin pihassa on parkkipaikat sähkötolpilla. Hotellin asukkaille on ilmainen WLAN nettiyhteys kaikissa huoneissa. 

Hotelli lämpenee maalämmöllä. Grillikodan sekä  lasten leikkipuisto löytyvät hotellin päädystä ja ne ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Hotelli on sertifioitu joutsen ympäristömerkillä.
 
2017 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.4 Rated by Guests

Esteettömyys: Huoneistohotellin alakerta on esteetön ja jokaisella huoneella on oma sisäänkäynti, lisäksi meillä on yksi esteetön huone lisävarusteilla (4hh). Varmista huoneen soveltuvuus ja saatavuus myyntipalvelusta ennen varauksen tekemistä!
© SaimaaHoliday 2021