Talviaktiviteettejä koko perheelle!

MAJOITUS JA AKTIVITEETIT ORAVISSA

Oravissa pääset viettämään kevättä rauhoittuen luonnon keskellä. Omaa tilaa kaipaaville mökkimajoitus on nappivalinta ja aktiviteetteja himoavat majoittuvat kätevästi Oravin huoneistohotellissa.

Kevät tarjoilee tänä vuonna mainioita hiihto- ja patikointikelejä. Oravista löydät ladut sekä metsästä että jäältä, joista molemmat sopivat myös aloittelijoille, sillä näillä laduilla ei tarvitse mäkiä pumpata. Mikäli haluat kokeilla seudun muitakin latuja, oikein hyvä valinta on Kievarinkierros joka on 25km reitti Savonlinnan Prismalta Varparannalle. varparanta sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Oravista.

 
MAJOITUSTARJOUKSET
 
Oravin huviloissa sekä Tallusniemen huviloissa on tällä hetkellä käynnissä 2 yötä 1 hinnalla tarjous. Hyödynnä etu ja tule nauttimaan keväästä Oraviin! Tarjoukset löydät alta, "kauden parhaat tarjoukset"- kohdasta.

 

TALVIVAELLUSREITTI

Oravin talvivaellusreitti vie lumikinoksia ja luonnonrauhaa täynnä olevaan Linnansaaren Kansallispuistoon. Linnansaaren lumikenkäilypuisto on talviaktiviteettien ystävän unelma ja Sammakoniemen katettu nuotiopaikka tarjoaa suojaisan tilan eväiden nauttimiseen.

Linnansaaressa voit kulkea rennosti lyhyen kahden kilometrin reitin Sammakkonimen päässä tai lumikenkäillä Linnavuorelle ihailemaan upeita maisemia. Mikäli kierrät pidemmän reitin, löydät nuotiopaikan myös Perpulanluhdasta. Kaikki tarvittavat välineet löydät välinevuokraamostamme Oravista!

REKIKYYTI LINNANSAAREEN

Matka Oravista Linnansaareen on noin 5 km, joten mikäli haluat säästää voimia Linnavuoren valloittamiseen, rekikyyti on oiva valinta! Rekikuljetuksen voi ottaa myös vain toiseen suuntaan.

TALVIKALASTUS

Kalaretkellä pääset tutustumaan pilkkimisen saloihin ja eteneminen on turvallista oppaan johdolla. Lyhyet pilkkiretket sopivat koko perheen aktiviteetiksi. Kalastajan päivä- retkemme sopii kokonaisvaltaista elämystä etsiville, retken aikana pääset nauttimaan saaliisi herkullisena ateriana ja kelkkailemaan Saimaan upeita maisemia ihastellen!Nähdään Oravissa!

© SaimaaHoliday 2024