Inspiraatiota kesän seikkailuihin

MELOMAAN KANSALLISPUISTOON

Melotko mieluummin kajakilla vai kanootilla? Vai liikutko vesillä kenties soutaen tai suppaillen? Meiltä varaat kätevästi menopelin netissä. Voit aloittaa retken Oravista tai Kolovedeltä. Aloittelijoille suosittelemme opastettua retkeä jolla opit melomisen perusteet, turvallisuusohjeet sekä matkaat rennosti oppaan kanssa. Mikäli etsit reitti-inspiraatiota, käy kurkkaamassa nettisivuiltamme reittiehdotukset!

 

HUONEISTOHOTELLI

Aktiivilomailija majoittuu kätevästi huoneistohotellissamme. Hotelli sijaitsee lähellä vastaanottoa ja kanavan rantaa mistä pääset näppärästi Saimaalle seikkailemaan. Kaikkiin huoneisiin on asennettu talven aikana ilmalämpöpumput joissa on viilentävä toiminto, kuumaa kesäpäivää on mukava tauottaa hengähdyshetkellä mukavan viileässä huoneessa. 

 

RAVINTOLA JA KYLÄKAUPPA

Vastaanoton kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee myös maukasta lähiruokaa tarjoileva ravintola Ruukinranta sekä Oravin kyläkauppa. Molemmat palvelevat kesällä joka päivä. Tilavalla terassilla on mukava nautiskella auringon paisteesta kylmä juoma kourassa! 

 

Varaa alta omannäköisesi lomakokonaisuus ja kesän ikimuistoisimman elämyksen odottelu voi alkaa! Tutustu myös huvilamajoituksiimme nettisivuiltamme. 

 

                                                                                                      Nähdään Oravissa!

© SaimaaHoliday 2022