Etusivu>fi>Aktiviteetit>Saunayoga ja pilates
Saunayoga

Saunayoga on noin 50-asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä.

Saunayoga-sarja kestää puoli tuntia ja koostuu kuudesta asennosta. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin.

Saunayoga sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Yleiset tunnit: Järjestämme yleisiä saunayogatunteja joista ilmoitamme päiväkirjassa. Osallistuminen tunnille 9€/ hlö. Harjoituksen kesto on n. 30-45min (+ sauna-aika n. 30min), jonka jälkeen voi käydä uimassa ja saunassa.

Yksityistunnit: Voit varata yksityisen saunayogaharjoituksen ryhmällesi/ perheellesi. Harjoituksen kesto on 30-45min + saunonta-aikaa 1h (sauna käytössänne yht. 2 tuntia). Saunalla tarjolla virkistävää juomaa! Yksityisharjoituksen hinta on 95 €/ryhmä (1-8 hlö). Voit varata harjoituksen verkkokaupasta (alla) tai myyntipalvelusta.


    Ryhmäkoko: 1-8 henkilöä
    Paikka: Oravi, Ruukinrannan sauna
    Harjoituksen kesto: 30-45 minuuttia
    Opastuskielet: suomi ja englanti

    Välineet ja varusteet: jumppavaatteet ja hikipyyhe. Lue täältä miten voit vamistautua saunayogaan!

"Saunayogan jälkeen lihakset ovat elastiset. Selkäranka ja nivelet tuntuvat siltä kuin ne olisi voideltu lämpimällä öljyllä. Harjoitus pysäyttää tehokkaasti myös mielen oravanpyörän."

Loading...
© SaimaaHoliday 2021