MELOMAAN & PATIKOIMAAN KANSALLISPUISTOON

Kesän vehreyden jälkeen saapuu ruska, lehdet saavat upeat uudet sävyt ja maisemat muuttuvat. Ruskaa voi ihastella niin luontopoluilta kuin vesiltä käsin. Melontaretki syksyllä Koloveden tai Linnansaaren Kansallispuistossa on ikimuistoinen kokemus. 

Mikäli mielit luontopolulle voit tilata venetaksin Linnansaareen ja viettää syyspäivää saaressa. Voit myös suunnata Kolovedelle Nahkiaissalon luontopolulle ja Lohilahden katetulle nuotiopaikalle nautiskelemaan eväistä tulen ääressä.

 

KALARETKET JA NORPPASAFARIT

Opastetuilla kalaretkillä pääset tutustumaan Oravin lähivesien parhaisiin kalapaikkoihin ja opit kokeneilta oppailtamme kalastuksen saloja. Lähde uistelemaan tai jigaamaan ja narraa Saimaan antimia! 

Mikäli et käynyt kesällä tutustumassa Saimaannorppien elämään niin vielä ehtii! Norppasafareille pääsee vielä syyskuun ajan. 


HUONEISTOHOTELLI

Aktiivilomailija majoittuu kätevästi huoneistohotellissamme. Hotelli sijaitsee lähellä vastaanottoa ja kanavan rantaa mistä pääset näppärästi Saimaalle seikkailemaan. Jokaisessa huoneessa on oma minikeittiö.

TILAVAT HUVILAT KAUNIILLA JÄRVIMAISEMILLA

Omassa huvilassa vietät lomaa koko perheen tai kaveriporukan kanssa.  Kaikista huviloistamme löytyy sauna, oma ranta sekä soutuvene.


RAVINTOLA JA KYLÄKAUPPA

Vastaanoton kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee myös maukasta lähiruokaa tarjoileva ravintola Ruukinranta sekä Oravin kyläkauppa. Tarkista aukioloajat alta.

Varaa alta omannäköisesi lomakokonaisuus ja saavu nauttimaan luontoelämyksistä Oraviin. Tutustu myös muihin majoitustarjontaamme nettisivuillamme. 

 Nähdään Oravissa!
© SaimaaHoliday 2024